Hoe vraag je een visum voor Indonesië aan?
visum indonesie

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist voor Indonesië. Dit visum kan worden verkregen bij aankomst op de luchthaven of van tevoren worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade of een visumdienst.

Soorten visa voor Indonesië

Er zijn verschillende soorten visa beschikbaar voor Indonesië, waaronder toeristenvisa, zakenvisa en sociale/culturele visa. Het is belangrijk om vooraf te controleren welk visum het beste past bij het doel van je reis en om te voldoen aan alle vereisten voor een succesvolle visumaanvraag.

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum nog steeds vereist voor Bali voor Nederlandse reizigers. Het visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven.

Geldigheid van het visum

Het visum voor Bali in 2024 is meestal geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen. Het is belangrijk om de geldigheidsduur van het visum te controleren voordat je op reis gaat om problemen te voorkomen.

Wat kost Visa on arrival Indonesië

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Ja, Indiërs die naar Bali reizen moeten een visum aanvragen. Ze kunnen kiezen voor een Visa on Arrival, waarmee ze maximaal 30 dagen in Indonesië mogen verblijven.

Visum aanvragen voor Bali

Het visum on Arrival kan worden aangevraagd bij aankomst op de luchthaven van Bali. Indiërs moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen en een geldig paspoort en retourticket tonen. Het visum kost ongeveer $35 en kan ter plaatse worden betaald.



Meer info: senioren visum indonesië

Hoeveel kost het om Visa on arrival te krijgen in Indonesië?



Kosten Visa on arrival in Indonesië

Het kost 35 USD om een Visa on arrival te krijgen in Indonesië voor Nederlandse reizigers. Dit bedrag moet contant en in USD worden betaald bij aankomst op de luchthaven.

Extra kosten voor Visa on arrival

Naast de 35 USD kosten voor het Visa on arrival in Indonesië, kunnen er nog extra kosten in rekening worden gebracht, zoals servicekosten of belastingen. Het is verstandig om vooraf rekening te houden met deze mogelijke extra kosten om verrassingen bij aankomst te voorkomen.

Hoeveel kost het om Visa on arrival te krijgen in Indonesië